Verleende omgevingsvergunning voorhet afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van de bouw van een bedrijfswoning aan de Garde Jagerswei 20a te Grou.
Logo Leeuwarden
Van 25 september 201 5 tot en met 5 november 201 5 ligt de verleende o mgevingsvergunning ex . artikel 2.12, eerste lid, aanhef en ond er a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingswet ten behoeve van de bouw van een bedrijfswoning aan de Garde Jagerswei 20 a te Grou met bijbehorende stukken ter inzage.
Plangebied
Het plangebied heeft betrekking op de percelen, kadastraal bekend gemeente Grouw, Sectie B, nummer 1460 en plaatselijk bekend als Garde Jagerswei 20a te Grou.
Ontwikkeling
Het gehele plan voorziet in de bouw van een bedrijfswoning en een splitsing van het perceel op het adres Garde Jagerswei 20 te Grou.
Inzage
De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:
  • in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure.
  • via de websites:
  • www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0080.12003OGV03-VG01
  • www.leeuwarden.nl/ruimtelijke-plannen
Beroep
Bent u het niet eens met deze verleende omgevingsvergunning? Dan kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt alleen beroep instellen:
  • Van 25 september 2015 tot en met 5 november 2015
  • als u belanghebbende bent en een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning hebt ingediend
  • als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen
Voorlopige voorziening
Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700AD Groningen. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.
Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven