Vaststelling wijzigingsplan ‘Oosterblokker 66 in Oosterblokker’
Logo Drechterland
Het college van Drechterland heeft het bestemmingsplan ‘Oosterblokker 66 in Oosterblokker' vastgesteld. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening. De wijziging is bedoeld voor het veranderen van de kantoorbestemming naar een woonbestemming en de bouw van een bijgebouw op het perceel mogelijk te maken. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.
 
Procedure
Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening heeft het ontwerp-bestemmingplan "Oosterblokker 66 te Oosterblokker” vanaf donderdag 18 juni 2015 zes weken ter inzage gelegen. Daarbij zijn twee zienswijzen binnengekomen. Deze zijn gewogen, maar hebben geen aanleiding gegeven om het bestemmingsplan te herzien. Deze is daarom nu klaar om te worden vastgesteld. Het digitale plan met identificatienummer
NL.IMRO.0498.WPOosterblokker66-vg01 is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Beroep
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag volgend op de kennisgeving van dit besluit in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).
  • -
    Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.
  • -
    Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.
  • -
    Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Naar boven