Verleende omgevingsvergunning
Logo Maasdriel
“Omgevingsvergunning Rossum 2015, Slotselaan 11a" (OV0018), Maasdriel
Op 17 september 2015 (verzonden 17 september 2015) heeft het college van burgemeester en wethouders omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een woning op het perceel Slotselaan 11a in Rossum (kadastraal bekend gemeente Rossum, sectie B, nummer 03521).
In het geldende bestemmingsplan "Rossum en Hurwenen" heeft het perceel de bestemming 'wonen'. Daarnaast ligt het perceel binnen het beschermd dorpsgezicht van Rossum. Voor het perceel is geen bouwvlak opgenomen in het bestemmingsplan. Hierdoor is het niet mogelijk om een woning te realiseren. Door met een omgevingsvergunning af te wijken van het geldende bestemmingsplan kan toch meegewerkt worden.
Inzien
Het besluit met de daarbij horende bijlagen ligt van 24 september 2015 tot en met 5 november 2015 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.
U kunt het besluit ook vinden op
  • onze website onder 'Wonen en Leven / Bouwen en bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen inkijken.
  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.OV0018-VG01
De bronbestanden zijn beschikbaar via http://imro.maasdriel.nl/plannen/NL.IMRO.0263.OV0018-/NL.IMRO.0263.OV0018-VG01
Niet mee eens?
Bent u het niet eens met ons besluit? Omdat voorafgaand aan dit besluit een openbare voorbereidingsprocedure is gevolgd kunt u geen bezwaar maken maar kunt u een beroepschrift indienen bij de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.
U stuurt dit binnen zes weken na de bekendmaking van dit besluit naar de rechtbank. De mogelijkheid van beroep bestaat alleen als u tijdens de voorbereidingprocedure ook al uw zienswijze hebt ingediend. Hebt u dit niet gedaan, dan kan een beroepschrift alleen als u niet kan worden verweten dat u niet eerder een zienswijze hebt ingediend. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van ons besluit niet op. Als u deze opschorting wilt, dan kunt u de rechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek dient u in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank.
Voor het behandelen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening worden door de rechtbank kosten in rekening gebracht.
Meer informatie
Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar D. van Lienden.
Naar boven