Ontwerpbestemmingsplannen Kamergewijze verhuur 1 en Kamergewijze verhuur 2
Logo Wageningen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat met ingang van 22 september 2015 de ontwerpbestemmingsplannen ‘Kamergewijze verhuur 1’ en ‘Kamergewijze verhuur 2’ ter inzage liggen.
 
Inhoud bestemmingsplannen en begrenzingen
De bestemmingsplannen ‘Kamergewijze verhuur 1’  en ‘Kamergewijze verhuur 2’ bevatten een regeling voor kamergewijze verhuur. Het is de vertaling van de vastgestelde beleidsregels ‘Kamergewijze verhuur Gemeente Wageningen 2015-2018’. Het bestemmingsplan ‘Kamergewijze verhuur 1’ is een herziening van de bestemmingsplannen die digitaal zijn vastgesteld. Het bestemmingsplan ‘Kamergewijze verhuur 2’ is een herziening van de bestemmingsplannen die analoog zijn vastgesteld.  Het plangebied van de bestemmingsplannen omvat in hoofdzaak de gehele gemeente Wageningen.
 
Ter inzage
De plannen met bijlagen liggen met ingang van dinsdag 22 september 2015 gedurende 6 weken (dus tot en met 2 november 2015) ter inzage bij Publiekszaken, Olympiaplein 1. Publiekszaken is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. ’s Middags kunnen de plannen op afspraak worden ingezien.
 
Website
Beide bestemmingsplannen zijn te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl; wonen, milieu en verkeer/bouwen en wonen/ bestemmingsplannen). Het bestemmingsplan ‘Kamergewijze verhuur 1’ is elektronisch te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0289.0044kamergewverh-ONT1.
 
Reageren
Tot 3 november 2015 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van de ontwerpbestemmingsplannen naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplannen Kamergewijze Verhuur 1 en 2’ sturen naar de raad van de gemeente Wageningen, postbus 1, 6700 AA Wageningen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met
mevrouw E. Bijker van de concernafdeling Ruimte, telefoonnummer (0317) 492 913.
 
Meer informatie
Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of de plannen kunt u contact opnemen met Publiekszaken, telefoonnummer (0317) 492 400.
Naar boven