Ontwerpbestemmingsplan Berkel I, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland
Logo Lansingerland
Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 23 september tot en met 3 november 2015 het ontwerpbestemmingsplan Berkel I met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0157-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.
Beschrijving bestemmingsplan
Het bestemmingsplan “Berkel I” is een actualisatie van de bestemmingsplannen Berkel Noord en Berkel Zuid. De volgende wijken zijn in het bestemmingsplan opgenomen: Sterrenwijk, Edelsteenwijk, Componistenbuurt, Bomen- en struikenwijk, Dorp Noord, Weidebuurt, Vogelbuurt, Parc Rodenrijs en Bloemenbuurt.
Het uitgangspunt bij het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan was de bestaande feitelijke en planologische situatie. Tussen het voorontwerp en het ontwerp zijn wijzigingen aangebracht. Een lijst met de wijzigingen is opgenomen in de Notitie inspraak, vooroverleg en wijzigingen die onderdeel uitmaakt van het ontwerpbestemmingsplan.
Zienswijzen
U kunt het plan inzien via:
  • ruimtelijkeplannen.nl
  • Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.roview.net/}
Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0157/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.
Naar boven