Logo Castricum
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Castricum, herziening regels’, Castricum

Op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend te hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Castricum, herziening regels’. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit het hele buitengebied van de gemeente Castricum, met uitzondering van: het strand, de zee, de duinen, De Woude en het zuidelijk deel van de Zanderij.

Dit bestemmingsplan voorziet in de reparaties van enkele juridische omissies in de regels van het op 20 juni 2013 door de raad vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied. Het bestemmingsplan voorziet niet in nieuwe ontwikkelingen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 5 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatiecode: NL.IMRO.0383.BPBuitengebHerzreg-ON01

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Castricum (Postbus 1301, 1900 BH Castricum) onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Castricum, herziening regels’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak of mevr. H. Goverde-Bruins tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

4 februari 2015

Naar boven