"Gemeente Den Helder - Rectificatie kennisgeving Ontwerp-wijzigingsplan - Schoolweg 68, te Julianadorp"
Logo Den Helder
In de publicatie van 4 september jl. in de staatscourant hebben burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekendgemaakt dat:
het ontwerp wijzigingsplan Schoolweg 68, te Julianadorp, met planidentificatie NL.IMRO.0400.513WPSCHOOLW682015-ONT1, evenals de op het plan betrekking hebbende stukken met ingang van 7 augustus 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt.
De genoemde datum klopt echter niet, het wijzigingsplan ligt namelijk ter inzage vanaf 7 september 2015 voor een periode van zes weken dus tot en met 19 oktober 2015.
 
Ter plaatse van de Schoolweg 68 was voorheen een tankstation van Avia Marees gevestigd. Een aantal jaar geleden is het tankstation verplaatst, waarna eind 2013 de oude gebouwen zijn gesloopt en het perceel (bodemkundig) gesaneerd is. Op de locatie is het bestemmingsplan 'Julianadorp Oost 2011' van toepassing. Dit bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om de aanwezige bedrijfsbestemming te wijzigen naar een woonbestemming met maximaal 3 wooneenheden.
 
Het voorliggende wijzigingsplan voorziet in het planologisch-juridisch kader voor de ontwikkeling van 3 vrijstaande woningen ter plaatse van het perceel aan de Schoolweg 68. Het wijzigingsplan voorziet hierbij in een actuele regeling voor het plangebied waarin alle beleidsstukken zijn meegenomen.
 
Inzage
Het ontwerp-wijzigingsplan Schoolweg 68, te Julianadorp ligt op de volgende wijzen ter inzage:
  • 3.
    bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.
Zienswijzen
Gedurende deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerp-wijzigingsplan. Deze zienswijze(n) bevat uw naam, adres, het registratienummer, motivatie, datum en een handtekening. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Voor het indienen van mondelingen zienswijzen, kunt u binnen de voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Economie, team Ruimte, bereikbaar op telefoonnummer 0223-678 817.
Naar boven