Ontwerpbestemmingsplan en -beeldkwaliteitsplan ‘Aalden - Aelderhooghe’
Logo Coevorden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat de ontwerpbestemmingsplan en -beeldkwaliteitsplan 'Aalden - Aelderhooghe’ gedurende een termijn van zes weken ter inzage liggen.
Het plan
Het bestemmingsplan omvat de planologische regeling voor het realiseren van maximaal 10 grondgebonden woningen. Daarnaast bevat het bestemmingsplan een beeldkwaliteitsplan voor het gebied. Dit beeldkwaliteitsplan waarborgt dat de te realiseren woningen in overeenstemming zijn met de gewenste ruimtelijke kwaliteit.
Wanneer en waar kunt u de plannen inzien?
De stukken kunnen worden ingezien van dinsdag21 september 2015 tot en met maandag 2 november 2015 tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.
U kunt de ontwerpbestemmingsplannen ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen.
Zienswijzen
Een ieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerpbestemmingsplannen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. Voor mondelinge reacties kan telefonisch contact opgenomen worden met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, telefoonnummer 14 0524, voor het maken van een afspraak.
 
Coevorden, 21 september 2015
Het college van B&W voornoemd,
B.J. Bouwmeester,
burgemeester
 
Mr. M.N.J. Broers,
secretaris
Naar boven