Besluit omgevingsvergunning ‘bouwen 10 eengezinswoningen en 8 appartementen Tarcisiusschool’
Logo Laren
Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van 10 eengezinswoningen en 8 appartementen op het perceel hoek Smeekweg en Engelsjan te Laren, kadastraal bekend gemeente Laren, sectie G, nrs. 3731 en 4700, (voormalige Tarcisiusschool) in Laren. De bouw kan alleen mogelijk worden gemaakt door af te wijken van het bestemmingsplan ex artikel 2.12 van de Wabo.
 
De omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing liggen vanaf vrijdag 18 september 2015 tot en met donderdag 29 oktober 2015 ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. De balie is alleen op afspraak geopend. De omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend ten aanzien van het ontwerpbesluit beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Beroep kan tevens worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze hebben kunnen indienen.
 
 
Naar boven