Logo Peel en Maas
Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbeeldkwaliteitsplan Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree, Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree, ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan

Het bestemmingsplan is een planologische regeling voor het herverkavelen van een deel van de straat Tesselmansgoed in Maasbree, in de wijk In den Bosch fase II. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid geboden om woningen met een andersoortige kap, of zonder kap te realiseren. Het beeldkwaliteitsplan legt nieuwe beeldkwaliteitscriteria vast voor de geplande woningen, waardoor tevens de gewenste uitstraling van het overige woongebied gewaarborgd wordt.

Wilt u het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbeeldkwaliteitsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken inzien van 5 februari 2015 tot en met 18 maart 2015. Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en het ontwerpbestemmingsplan is samen met de hierbij behorende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl. het IDN-nummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0112-ON01; Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl; Een papieren versie van het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbeeldkwaliteitsplan ligt ter inzage van 5 februari 2015 tot en met 18 maart 2015.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbeeldkwaliteitsplan indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, mevrouw F. Limpens, bereikbaar via 077 306 66 66.

Panningen, 4 februari 2015

Naar boven