Logo Mill en Sint Hubert
Ontwerpbestemmingsplan ‘Houtwolstraat – Wanroijseweg te Mill’, Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en St. Hubert maken bekend, dat het ontwerpbestemmings-plan “Houtwolstraat – Wanroijseweg te Mill” ter inzage ligt. Het doel van het bestemmingsplan is het verruimen van de (woon)bestemming voor de percelen Houtwolstraat 2 t/m 16 en de 4 bouwkavels gelegen aan de Wanroijseweg te Mill.

Ontwerp besluit vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouder van Mill en St. Hubert maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend, dat het ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage ligt. Dit ontwerpbesluit voorziet in het verlenen van hogere waarde voor de bestemming “Wonen”, gelegen aan de Wanroijseweg (onderdeel terrein van Hout).

Voor het plangebied is een geluidsonderzoek uitgevoerd. Uit dit onderzoek blijkt dat bij deze woonbestemming binnen het plangebied de voorkeurswaarde volgens de Wet geluidhinder zal worden overschreden. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om voor deze woningen te besluiten hogere waarden vast te stellen.

Het ontwerp bestemmingsplan alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken en ontwerp besluit hogere waarden liggen voor een ieder met ingang van 4 februari tot en met 17 maart 2015 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de publieksbalie ter inzage. Deze documenten zijn digitaal te raadplegen via www.gemeente-mill.nl. Het ontwerpplan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer betreft: NL.IMRO.0815.BPL14059HMI-on01. Gedurende genoemde termijn kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp besluit vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en St. Hubert, Postbus 7, 5360 AA Grave. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485 – 460 300.

Naar boven