Ontwerpbestemmingsplan Warffum
Logo Eemsmond
Burgemeester en wethouders bereiden een bestemmingsplan voor dat betrekking heeft op een deel van het dorp Warffum. Het gaat hier om een actualisatie van het huidige bestemmingsplan.
Het bestemmingsplan omvat de gebieden rond het centrum van Warffum die als een schil om dit centrum heen liggen, inclusief Breede en het uitbreidingsplan De Laan Zuid.
Hoofduitgangspunt is hoofdzakelijk het consolideren van de huidige situatie. Het bestemmingsplan maakt geen nieuwe grootschalige ontwikkelingen mogelijk. Wel is enige flexibiliteit aangebracht door het opnemen van afwijkingsbevoegdheden en wijzigingsbevoegdheden. Bij toepassing hiervan staat de leefbaarheid en de inpasbaarheid in de (woon)omgeving voorop.
 
Ter inzage
Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening
Van vrijdag 18 september 2015 tot en met donderdag 29 oktober 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan Warffum ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl.
 
Reacties
Tot en met donderdag 29 oktober 2015 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Bart Moes of Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.
 
Naar boven