Omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning met een schuur en wagenschuur aan de Oude Rijksweg 11C in Krabbendijke, Reimerswaal
Logo Reimerswaal
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:
Een omgevingsvergunning met deelactiviteit ‘bouwen’ en het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan voor het bouwen van een woning met een schuur en wagenschuur aan de Oude Rijksweg 11C in Krabbendijke .
Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning voor onbepaalde tijd hebben verleend.
De beschikking is genomen volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De beschikking en de bijbehorende voorschriften ligt, met de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing van 17 september 2015 tot en met 28 oktober 2015 voor iedereen ter inzage bij de balie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente Reimerswaal (www.reimerswaal.nl, onder actueel, bekendmakingen, omgevingsvergunning verleend).
De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking gewijzigd. Hierna volgt een beschrijving van de wijzigingen:
  • Er is een passage in de omgevingsvergunning opgenomen, onderdeel ‘bouwen’, dat de initiatiefnemer trillingsmeters ten behoeve van het heien moet overwegen voordat hij aanvang neemt met de bouwactiviteiten;
  • Er wordt een aanwijzing in de omgevingsvergunning opgenomen, onderdeel ‘handelen in strijd met het bestemmingsplan’, dat op het desbetreffende perceel en in de bijbehorende bouwwerken, alleen hobbymatig dieren gehouden mogen worden met een maximum van 4 paarden en/of pony’s gelijktijdig.
Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders van Reimerswaal op het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit beroep instellen. Daarnaast kan een ieder beroep instellen tegen de wijzigingen die in een besluit zijn aangebracht naar aanleiding van de ingebrachte zienswijzen.
Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Zeeland West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA, Breda. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Breda, sector bestuursrecht. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de (gemeentelijke) website. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Aarnoudse van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, op telefoonnummer 14 0113.
Kruiningen, 16 september 2015
namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal
drs. ir. F. Schouten
Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving
Naar boven