Gemeente Dordrecht - 18 september 2015 - Vastgesteld bestemmingsplan 2e herziening Dordtse Kil locatie Drechtwerk - NL.IMRO.0505.BP190Herzdrechtwer-3201
Logo Dordrecht
Ruimtelijke ordening
Vastgesteld bestemmingsplan 2 e herziening Dordtse Kil, locatie Drechtwerk
Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de raad op8 september 2015 vastgestelde bestemmingsplan ‘2e herziening Dordtse Kil, locatie Drechtwerk’ (NL.IMRO.0505.BP190Herzdrechtwer-3201) met ingang van 19 september 2015 gedurende zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.
 
Deze herziening van het bestemmingsplan Dordtse Kil heeft betrekking op het verhogen van de toegestane bouwhoogte op een gedeelte van de locatie van Drechtwerk tot maximaal 24 meter.
 
Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht.
Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend kan tot en met 30 oktober 2015 uitsluitend een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).
 
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 31 oktober 2015. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Naar boven