Logo Westland
Reparatiebesluit Bedrijventerrein Honselersdijk: Veilingweg 28 en Grote Waard 1 t/m 29 te Honselersdijk, Westland

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Naam: Reparatiebesluit Bedrijventerrein Honselersdijk: Veilingweg 28 en Grote Waard 1 t/m 29 te Honselersdijk

Soort plan: Bestemmingsplan

Status: Vastgesteld door de gemeenteraad op 20 januari 2015

Publicatiedatum: 5 februari 2015

Reactietermijn: vrijdag 6 februari 2015 t/m vrijdag 20 maart 2015

Nummer: NL.IMRO.1783.ABP00000022-VA02

Artikel: artikel 46, zesde lid, van de Wet op de Raad van State; artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Op 25 juni 2013 heeft de gemeenteraad van Westland het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honselersdijk” gewijzigd vastgesteld. Op 30 juli 2014 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State uitspraak gedaan in de zaak "Bedrijventerrein Honselersdijk". In deze uitspraak heeft de Raad van State de gemeenteraad van Westland opgedragen recht te doen aan de bestaande situatie op de percelen Veilingweg 28 en Grote Waard 1 t/m 29 te Honselersdijk, zonder dat de gehele bestemmingsplanprocedure opnieuw gedaan hoeft te worden; de zogenoemde ‘bestuurlijke lus’. De planverbeelding en planregel voor “Bedrijventerrein” van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Honselersdijk is ter plaatse van de genoemde percelen aangepast.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt schriftelijk beroep indienen tegen de aangebrachte wijziging (nieuw vaststellingsbesluit) vanaf vrijdag 6 februari 2015 gedurende 6 weken bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Degenen die al eerder beroep hebben ingesteld tegen het besluit van 25 juni 2013 tot vaststelling van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Honselersdijk, hoeven dat niet opnieuw te doen voor zover hun bezwaren betrekking hebben op de overige, ongewijzigd gebleven, planonderdelen. Een beroepschrift kunt u, onder vermelding van Beroepschrift bestemmingsplan Bedrijventerrein Honselersdijk, richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslis.

Naar boven