VoorontwerpbestemmingsplanBuitengebied, partiële herziening Weg achter de Es 2 te Uffelte
Logo Westerveld
Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht geven B&W kennis dat zij een partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied hebben voorbereid voor het perceel Weg achter de Es 2 in Uffelte. Op dit perceel is een agrarisch bedrijf met ‘kamperen bij de boer’ gevestigd. De planherziening houdt hoofdzakelijk in dat het kampeerterreingedeelte van het perceel wordt bestemd als reguliere camping, waardoor het mogelijk wordt meer dan 25 kampeermiddelen op het kampeerterrein toe te laten. De wijziging heeft te maken met een aanzienlijke inkrimping van het grondareaal van het agrarisch bedrijf ten behoeve van de realisatie van de ecologische hoofdstructuur in samenhang met waterberging.
Ter inzage: het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 24 september 2015 tot en met 21 oktober 2015 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis in Diever. Het voorontwerpbestemmingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer NL.IMRO.1701.509PHZWAdeEs2UFF-0001.
Inspraak: vanaf 24 september 2015 tot en met 21 oktober 2015 kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521.
Naar boven