Definitief afwijkingsbesluit “Westeinde 58”, Hazerswoude-Dorp
Logo Alphen aan den Rijn
Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een ligboxenstal op het perceel Westeinde 58 te Hazerswoude-Dorp. De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3⁰, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.
De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken vanaf 20 mei 2015 tot en met 1juli 2015, gedurende 6 weken, voor eenieder ter inzage heeft gelegen. Tijdens deze periode is geen zienswijze ingediend.
Ter inzage
Vanaf 10 september 2015 tot en met 22 oktober 2015, gedurende zes weken, ligt de verleende omgevingsvergunning, met IMFRO-code: NL.IMRO.0484.O036westei58hazdrp-VA01, met bijbehorende stukken, ter inzage bij de informatiebalie in het Gemeentehuis. U kunt de stukken ook digitaal inzien op de gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl onder het kopje bestuur/Openbare_bekendmakingen/Actuele_bekendmakingen_vergunningen
en via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Procedure
In de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tot het indienen van een zienswijze op het ontwerp besluit. Het beroep richt u aan de Rechtbank ’s-Gravenhage, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Een beroepschrift bevat de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit tegen welke het zich richt. Verder is het beroepschrift gedateerd en voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen.
Naar boven