Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Julianalaan-Frederik Hendriklaan’, Zeist
Logo Zeist
De gemeenteraad van Zeist heeft op 8 september 2015 het bestemmingsplan ‘Julianalaan-Frederik Hendriklaan’ gewijzigd vastgesteld hangende het beroep.
 
Plangebied
Het plangebied is gelegen tussen de Julianalaan en de Frederik Hendriklaan.
 
Bestemmingsplan
Het plan voorziet in het oprichten van 25 woningen op een voormalig bedrijventerrein. Bij besluit van 3 maart 2015 heeft de gemeenteraad besloten het bestemmingsplan ‘Julianalaan-Frederik Hendriklaan’ vast te stellen. Tegen dit besluit is beroep ingesteld. Om gedeeltelijk tegemoet te komen aan het beroepschrift, is het plan op onderdelen gewijzigd. Volgens vaste jurisprudentie is het mogelijk hangende beroep een bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen. Dit dient te gebeuren voordat de zitting bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State plaatsvindt.
 
Inzage
Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 17 september tot en met donderdag 29 oktober 2015 ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist. De informatie staat ook op de websites www.zeist.nl > Inwoner > Wonen en (ver)bouwen > Bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPJulianaFHendrik-VS02.
 
Wijzigingsbesluit
Het ingediende beroep wordt op grond van artikel 6:19 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) mede geacht te zijn gericht tegen het nieuwe besluit, tenzij het nieuwe besluit aan het beroep tegemoet komt. Het wijzigingsbesluit wordt hiermee ingebracht in de lopende beroepsprocedure. Om die reden is het niet mogelijk om gedurende de termijn van terinzagelegging opnieuw beroep of een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.
Naar boven