Vaststelling bestemmingsplan Sneek, woonlocatie Singel/Harinxmakade, Súdwest-Fryslân
Logo Súdwest Fryslân
Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Súdwest-Fryslân bij besluit van 10 september 2015 het bestemmingsplan Sneek, woonlocatie Singel/Harinxmakade ongewijzigd heeft vastgesteld.
 
Inhoud
Begin 2012 is de Poiesz supermarkt verhuisd van de locatie aan de Singel en Harinxmakade naar het Boschplein in Sneek. Daarmee is er in het centrum van Sneek een ontwikkellocatie vrijgekomen. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om op deze locatie 14 grondgebonden woningen te realiseren. Aan de Singel zullen 6 woningen komen, aan de Harinxmakade 8 woningen. De voormalige bedrijfsbebouwing zal worden gesloopt.
 
Ter inzage
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 18 september 2015 tot en met 29 oktober 2015 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.
 
Het vastgestelde plan kunt u ook bekijken op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl
Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2014oostBPsnksinge-vast
 
Reageren
Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s Gravenhage door:
  • 1.
    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;
  • 2.
    belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen;
 
Inwerkingtreding
Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het bestemmingplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
 
Naar boven