Omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit)‘Nijmegen Oost – 6 (Hobbemastraat 2)’, Nijmegen
Logo Nijmegen
Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van Bavaria N.V., gevestigd te Lieshout (correspondentieadres: De Stater 1, 5737 RV) voor het overkappen van een binnenplaats aan de Hobbemastraat 2, kadastraal bekend gemeente Hatert, sectie A, nummer 7571.
De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z14.036407
Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit:
-het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a. (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo)
Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van 16 juli 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegen in de Stadswinkel bij de Informatiebalie, Mariënburg 75, Nijmegen.
Geen ingekomen z ienswijzen
Tijdens de ter inzagelegging hebben wij geen zienswijzen ontvangen.
Geen w ijziging ( en ) ten opzichte van het ontwerpbesluit
Het definitieve besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.
Inzage
De definitieve omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken, ligt van donderdag 17 september 2015 tot en met donderdag 29 oktober 2015 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.
Het onderdeel dat de activiteit ‘het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a.’ betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website:
De bronbestanden zijn beschikbaar via:
Daarnaast is het onderdeel dat de activiteit ‘het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a.’ betreft, digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak
Beroep en voorlopige voorziening
Tegen de verleende vergunning kan van vrijdag 18 september 2015 tot en met donderdag 29 oktober 2015 beroep worden ingesteld door belanghebbenden die het er niet mee eens zijn en die in de voorprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend als ook door belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.
Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.
Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.
Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank. Bij dit verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden overlegd. De rechter beoordeelt het verzoek en doet vervolgens uitspraak.
Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via het digitaal loket op https://loket.rechtspraak.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.
Voor het behandelen van het beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie wordt verwezen naar de rechtbank (telefoonnummer: 026 – 359 20 00)
Naar boven