Omgevingsvergunning Walstein/Krommekamp
Logo Harderwijk
Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van negen woningen in strijd met regels ro en het maken van een uitrit te Harderwijk, aan de Krommekamp/Walstein. De omgevingsvergunning ‘Walstein/Krommekamp’ ligt met ingang van 17 september 2015 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis.
 
Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van zes weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag na deze publicatie. U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: mw. M. Huisman, telefoonnummer 0341 – 411 911.
De omgevingsvergunning kunt u ook raadplegen via de landelijke website:http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden:http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl, wonen en leven, ruimtelijke plannen, Frankrijk.
 
Harderwijk, 16 september 2015
Naar boven