Rectificatie: Ontwerpbestemmingsplan “Broekloane Walterswald”
Logo Dantumadiel
Omdat de directe link met IMRO-codering in de publicatie niet juist was wordt het ontwerpbestemmingsplan middels deze publicatie opnieuw ter inzage gelegd.
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat vanaf donderdag 17 september 2015 gedurende zes weken bij het KlantKontaktSintrum in het gemeentehuis te Damwâld, voor iedereen ter inzage ligt het:
  • 1.
    Ontwerpbestemmingsplan "Broekloane Wâlterswâld".
    •  
Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal worden ingezien via onze website www.dantumadiel.eu (onder Inwoners, Bouwen en Wonen, Ruimtelijke plannen, Broeksterwâld) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe link met IMRO-codering van het ontwerp bestemmingsplan is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.WWbroekloane-0301.
 
Via dit ontwerpbestemmingsplan bestaat het voornemen mee te werken aan het vergroten van de mogelijkheden voor “twee onder een kap” of geschakelde woningbouw binnen de hier reeds toegestane bouw van acht woningen aan de Broekloane te Wâlterswâld. Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging een zienswijze indienen. Dit betekent dat u uw mening of reactie kunt geven over het opgestelde ontwerpbestemmingsplan. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij in geval van een mondelinge zienswijze uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.
 
Damwâld, 16 september 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

Namens deze:

K.S. Heldoorn, burgemeester. E. Wagenaar, secretaris

Naar boven