Coördinatieregeling ontwerpbesluiten bouwplan twee onder één kap woning aan De Kamp 8 en 8A in Britsum.
Logo Leeuwarderadeel
Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel maken bekend dat vanaf 4 februari 2015 tot en met 17 maart 2015 de volgende ontwerpen zes weken ter inzage liggen;
  • -
    Het wijzigingsplan twee woningen Britsum
  • -
    De omgevingsvergunning
De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het betreft het realiseren van een twee onder één kap woning op de percelen De Kamp 8 en 8A in Britsum.
Ontwerp wijzigingsplan twee woningen aan De Kamp in Britsum
Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om voor het plan een wijzigingsplan vast te stellen. De wijzigingsbevoegdheid maakt het mogelijk dat burgemeester en wethouders het bestemmingsplan zo kunnen wijzigen dat in het wijzigingsgebied aan De Kamp de bouw van ten hoogste twee woningen mogelijk is. De regels voor de bestemming Woongebied zijn van overeenkomstige toepassing.
 
Het digitale wijzigingsplan is te raadplegen op de landelijke website:
Ontwerp omgevingsvergunning
Gelijktijdig met het ontwerp wijzigingsplan ligt ook de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een twee onder één kap woning op de percelen De Kamp 8 en 8A in Britsum ter inzage. Dit is mogelijk op grond van de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening.
Terinzagelegging
Het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen met ingang van 4 februari 2015 ter inzage voor een ieder in het gemeentehuis. Gedurende de periode van terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 24, 9050 AA Stiens of een mondelinge zienswijze kenbaar maken bij het cluster VROM, tel. (058)-2576666.
 
Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel,
Drs. J.R.A. Boertjens, burgemeester
Dhr. H. Siegersma, secretaris
Naar boven