Provincie NH - Wabo, uitgebreide procedure, vergunning verleend (Petten in Palen)
Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bekend dat zij een beschikking ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben afgegeven.
 
Het betreft een vergunning voor het plaatsen van een kunstwerk genaamd ‘Petten in Palen’ in de gemeente Schagen. Van het voormalig dorp Petten zijn ten minste 10 huizen plus kerk gevisualiseerd door middel van een cluster van 160 houten palen. ‘Petten in Palen’ is onderdeel van het project van provinciaal belang, kustversterking Zwakke Schakels Noord-Holland (Hondsbossche en Pettemer Zeewering) en is gesitueerd in het verlengde van de Spreeuwendijk ter hoogte van de Bergeendstraat (ter plaatse van het nieuwe strand).
 
Aanvrager: ZSNH Combinatie van Oord/Boskalis V.O.F.
Zaaknummer: 31719
 
Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpbeschikking. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.
 
Inzage
De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en bij:
- Provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem;
- Gemeente Schagen, Laan 19 te Schagen
 
Heeft u een vraag over deze procedure dan kunt u gebruik maken van het contactformulier onder: http://www.odnzkg.nl/contact/contact/. Er wordt dan contact met u opgenomen.
 
Beroep
Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u beroep instelt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.
 
U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van het verzoek en het beroep worden griffiekosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u kosteloos de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ bestellen via telefoonnummer 1400 (lokaal tarief) of downloaden van deze site: http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/publicaties-pb51/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid.html
Naar boven