Kennisgeving beschikking hangende bezwaar
Logo DCMR Milieudienst Rijnmond
Reguliere voorbereidingsprocedure
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
Onderwerp
De minister van Infrastructuur en Milieu heeft besloten de op 25 juni 2015 aan de minister van Defensie verleende vergunning voor de inrichting Vliegbasis Leeuwardenaan de Keegsdijkje 7, 8919 AKLeeuwarden, naar aanleiding van het bezwaarschrift, aan te passen.
 
De inrichting betreft een vliegbasis.
De wijziging betreft het intrekken van de voorschriften 1 en 2 van de omgevingsvergunning met kenmerk 21971508, en het toevoegen van de overweging van de welstandscommissie van de gemeente Leeuwarden betreffende de kleur van de gevels van het bouwwerk.
 
Dit besluit is op 28 augustus 2015 genomen en aan de aanvrager bekend gemaakt.
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken ingaande de dag na de dag van bekendmaking aan de aanvrager tegen dit herstelbesluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan
het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, p/a DCMR Milieudienst Rijnmond, o.v.v. AWB-bezwaar, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.
Inlichtingen
De heer M. G. van der Hoek van de DCMR, telefoon: 010 - 246 80 04.
Deze kennisgeving is ook geplaatst op www.overheid.nl onder https://zoek.officielebekendmakingen.nl/zoeken/staatscourant
DMS-nummer: 22011247. Zaaknummer 98484131
Naar boven