Logo Zaltbommel
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied, Zaltbommel Reparatieplan’, Zaltbommel

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft in zijn vergadering van 22 januari 2015 het bestemmingsplan "Buitengebied, Zaltbommel Reparatieplan" vastgesteld. Er is geen exploitatieplan of anterieure overeenkomst vastgesteld, omdat geen sprake was van enige vorm van kostenverhaal op derden.

Het bestemmingsplan biedt een planologisch-juridische regeling voor de locaties Toepadweg 41 in Zaltbommel, Delwijnsestraat 13b in Delwijnen en de percelen kadastraal bekend gem. Nederhemert, sectie C 318 en C 584 (gedeeltelijk) in Nederhemert-Zuid. Het bestemmingsplan is opgesteld vanwege de uitspraak van Raad van State op 17 september 2014 over het bestemmingsplan "Buitengebied, Zaltbommel". Raad van State oordeelde dat de gemeenteraad van Zaltbommel binnen 20 weken na verzending van de uitspraak, en met inachtneming van de overwegingen daarin, een nieuw besluit moest nemen over de genoemde locaties. De voorbereiding van het besluit heeft niet overeenkomst afdeling 3.4 van de Awb hoeven plaatsvinden.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van donderdag 5 februari 2015 t/m woensdag 18 maart 2015 tijdens de openingstijden ter inzage bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel, Hogeweg 11 te Zaltbommel. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken ‘Wonen verkeer en veiligheid’: zie bestemmingsplannen). Het identificatienummer van het vastgestelde bestemmingsplan is NL.IMRO.0297.BGBBP20140025-VS01.

Beroep

Bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kan van vrijdag 6 februari 2015 t/m donderdag 19 maart 2015 beroep worden ingesteld. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzitter van de Afdeling. Het beroep of verzoek moet tenminste bevatten naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit en de gronden van het bezwaar of beroep. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven