Omgevingsvergunning, verleend De Terp 1 t/m 49 (oneven) Dronryp
Logo Menameradiel
Burgemeester en wethouders van de gemeente Menameradiel maken bekend dat de omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) is verleend voor het bouwen van 4 woongroepen met 28 PG-plaatsen en 20 zelfstandige appartementen.
Verzenddatum
De omgevingsvergunning is verzonden op 7 september 2015.
Beroep
Belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij het ontwerp-besluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die in redelijkheid niet verweten kan worden dat ze dit hebben nagelaten, kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland (adres: zie hieronder). De termijn begint op de dag nadat het besluit is verzonden.
Het beroepschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht voldoen aan de volgende eisen:
  • -
    de naam, adres en handtekening van de indiener;
  • -
    de datum;
  • -
    een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht;
  • -
    de gronden van het beroepschrift.
Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kunt u tegelijk met het indienen van het beroepschrift een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, sector bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. Hier zijn kosten aan verbonden (griffierecht). Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de griffie van de rechtbank. U kunt het verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Naar boven