Logo Eijsden-Margraten
Vaststelling wijzigingsplan ‘Hontemerhof’, Honthem 43/43a te Margraten, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in het artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij het wijzigingsplan ‘Hontemerhof’ gelegen op perceel Honthem 43/43a te Margraten op 27 januari 2015 ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plangebied betreft het perceel Honthem 43/43a te Margraten, kadastraal bekend als Margraten, sectie L, nr. 443.

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de aldaar gevestigde vakantiewoningen als reguliere woningen te kunnen gebruiken.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 5 februari 2015 tot en met woensdag 18 maart 2015 ter inzage in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten. Voor inzage kunt u contact opnemen met het KlantenContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488. Het vastgestelde wijzigingsplan is tevens te raadplegen op de website www.eijsden-margraten.nl en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.WPLBUI1018-VG01.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Dit recht komt toe aan degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een beroep wordt griffierecht geheven. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Eijsden-Margraten, 28 januari 2015

Naar boven