BEKENDMAKING
Logo Sint Anthonis
Definitief besluit omgevingsvergunning voor het handelen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden, het handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening en het vergroten van een rundveestal op het perceel Tweede Stichting 16 te Oploo
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3° van de Wabo vergunning hebben verleend voor de activiteit afwijking bestemmingsplan, op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen voor het vergroten van een rundveestal en als bedoeld in artikel 2.19 van de Wabo voor de activiteit handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.
De voorgenomen uitbreiding past niet binnen de planvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2000”. Het project kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.
Het definitief besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 15 september 2015 tot en met 26 oktober 2015 ter inzage in het gemeentehuis, balie Vergunningen. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het definitief besluit is gewijzigd vastgesteld (gewijzigde VVGB).
Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:
  • -
    belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend;
  • -
    belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;
  • -
    belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbesluit;
Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/ (DigiD noodzakelijk).
Het besluit treedt in werking op 27 oktober 2015 tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.
Dit verzoek kan alleen gelijktijdig of na het instellen van beroep worden ingediend.
Sint Anthonis, 8 september 2015
Naar boven