Bestemmingsplan Parallelweg 2 IJsselmuiden- 2015
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 3 september 2015 het bestemmingsplan “Parallelweg 2 IJsselmuiden- 2015” met de ID-code NL.IMRO.0166.00991171-VB01, gewijzigd heeft vastgesteld.
Het bestemmingsplan voorziet in een beëindiging van het ter plaatse gevestigde tuinbouwbedrijf en de aanleg van een tweetal nieuwe erven waaraan in totaal 11 nieuwe woningen worden gerealiseerd. De wijzigingen in het plan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn een wijziging in de erfbebouwingsregels en de situering van de bestaande woning Parallelweg 2 is in westelijke richting opgeschoven.
Het vaststellingsbesluit, het bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 17 september 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het stadhuis. Het plan is ook in te zien via www.kampen.nl/bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van terinzage ligging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad van Kampen hebben ingebracht.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Naar boven