ONTWERP BESTEMMINGSPLAN “Parapluplan parkeren en duurzaam bouwen”
Logo Wageningen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat met ingang van 10 september 2015 het ontwerpbestemmingsplan ‘Parapluplan parkeren en duurzaam bouwen’ ter inzage ligt.
Inhoud bestemmingsplan en begrenzing
Het bestemmingsplan ‘Parapluplan parkeren en duurzaam bouwen’ bevat een regeling voor het parkeren waardoor bij vergunningsaanvragen kan worden getoetst aan de geldende parkeernormen. Daarnaast bevat het bestemmingsplan een afwijkingsbevoegdheid voor energiebesparende maatregelen. Het plangebied van het bestemmingsplan omvat in hoofdzaak de kern van Wageningen.
Ter inzage
Het plan met bijlagen ligt met ingang van donderdag 10 september 2015 gedurende 6 weken (dus tot en met 21 oktober 2015) ter inzage bij Publiekszaken, Olympiaplein 1. Publiekszaken is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. ’s Middags kan het plan op afspraak worden ingezien.
Website
Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl; wonen, milieu en verkeer/bouwen en wonen/ bestemmingsplannen). Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0289.0046parkeren-ONT1.
Reageren
Tot 22 oktober 2015 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Parapluplan parkeren en duurzaam bouwen. sturen naar de raad van de gemeente Wageningen, postbus 1, 6700 AA Wageningen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw R. van Olderen van de concernafdeling Ruimte, telefoonnummer (0317) 492 467.
Meer informatie
Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het plan kunt u contact opnemen met Publiekszaken, telefoonnummer (0317) 492 400.
Naar boven