Vaststelling wijzigingsplan 'Buitengebied - Oostwoud, Dirk Bijvoetweg 27'
Logo Medemblik
V aststelling wijzigingsplan Buitengebied – Oostwoud , Dirk Bijvoetweg 27’
Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat zij op 18 augustus 2015 het “Wijzigingsplan ‘Buitengebied – Oostwoud, Dirk Bijvoetweg 27’ hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan gaat over het wijzigen van de situering van het bouwvlak ten behoeve van de bouw van een woning. De oppervlakte van het bouwvlak blijft gelijk.
Wilt u het wijzigingsplan bekijken?
Het vastgestelde wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 18 september 2015 zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Het wijzigingsplan is ook in te zien op www.medemblik.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl / NL.IMRO.0420.BPLGDIRKBIJVOETW27-VA01.
Bent u het niet eens met het besluit van het college?
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u hiertegen in beroep gaan. U kunt alleen in beroep gaan als u een belanghebbende bent en:
  • als u eerder een zienswijze ten aanzien van het wijzigingsplan bij de gemeente naar voren heeft gebracht;
  • of als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om eerder een zienswijze ten aanzien van het wijzigingsplan naar voren te brengen bij het college;
Stuur uw brief naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Wanneer treedt het wijzigingsplan in werking?
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.
Naar boven