Logo Rotterdam
Bekendmaking besluit bestemmingsplan Polder Zestienhoven, 6e uitwerking gemengde doeleinden, en bestemmingsplan HSL-Overschie, 6e uitwerking Gemengde Doeleinden II, Bovenbeek J2 – Van der Duijn van Maasdamweg, Rotterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam maakt bekend dat met ingang van maandag 2 februari 2015 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met maandag 16 maart 2015) het vastgestelde uitwerkingsplan Bovenbeek J2, Van der Duijn van Maasdamweg ter inzage ligt bij het kantoor van het cluster Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241).

Het uitwerkingsplan betreft een uitwerking van het bestemmingsplan HSL-Overschie en het bestemmingsplan Zestienhoven.

Het uitwerkingsplan is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen.

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende de termijn van terinzagelegging, dat wil zeggen tot en met 16 maart 2015 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zowel het beroepschrift als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd. Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking alvorens op het verzoek is beslist.

Rotterdam, 2 februari 2015

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven