Ontwerpbestemmingsplan herontwikkeling Smutslaan 8 en Tonibastuin
Logo Baarn
Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat vanaf vrijdag 11 september tot en met donderdag 22 oktober 2015 het ontwerpbestemmingsplan “herontwikkeling Smutslaan 8 en Tonibastuin” voor zienswijzen ter inzage ligt.
Inhoud bestemmingsplan
Het bestemmingsplan is een uitwerking van de gesloten koop- en realisatieovereenkomst tussen gemeente Baarn en de ontwikkelaar. Met het bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt dat er 14 woningen worden gerealiseerd op de locatie Smutslaan 8 en de Tonibastuin.
Wilt u het bestemmingsplan inzien?
Het ontwerpbestemmingsplan “herontwikkeling Smutslaan 8 en Tonibastuin” is samen met de bijbehorende bijlagen digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.baarn.nl via de snelkeuze “bestemmingsplannen”. Hier kunt u bij de ter inzage liggende plannen het ontwerpbestemmingsplan “herontwikkeling Smutslaan 8 en Tonibastuin” selecteren.
Het ontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0308.000058-ON01. De directe link om het plan via deze site te bereiken is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.000058-ON01.
Inzien van het bestemmingsplan is daarnaast mogelijk in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur) of door een afspraak te maken bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.
Informatieavond 30 september 2015
Op 30 september 2015 wordt in de trouwzaal van het gemeentehuis van Baarn (ingang Laanstraat) een informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan gehouden. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom. De avond heeft een informeel karakter: u kunt de plannen nader bekijken en eventuele vragen worden door medewerkers van de gemeente of de ontwikkelaar beantwoord. Als u deze informatieavond wilt bijwonen, dan ontvangen we graag voor maandag 28 september 2015 een aanmelding via email-adres Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl of via telefoonnummer 035 – 548 18 96.
Wilt u een zienswijze indienen?
Gedurende de termijn van terinzagelegging van vrijdag 11 september tot en met donderdag 22 oktober 2015 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan “herontwikkeling Smutslaan 8 en Tonibastuin” indienen kan:
  • -
    schriftelijk bij de gemeenteraad van Baarn, postbus 1003, 3740 BA Baarn;
  • -
    mondeling door contact op te nemen met mevrouw M. Aberson-Vlassenrood (035 -54 81 896) of per mail Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl.
V erdere procedure
Nadat de termijn voor het indienen van zienswijzen is verstreken wordt bekeken of naar aanleiding van ingediende zienswijzen het plan aangepast dient te worden. De gemeenteraad neemt een besluit over de beantwoording van de zienswijzen en over het vaststellen van het bestemmingsplan. Nadat het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep treedt het plan in werking. Indien geen beroep wordt ingesteld is daarmee de procedure afgerond.
Naar boven