Raadsbesluit
Logo Geldrop-Mierlo
Verordening aansluitvoorwaarden riolering Geldrop-Mierlo 2015 vastgesteld
 
Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken - ter voldoening aan het bepaalde in artikel 139 van de Gemeentewet - bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 31 augustus 2015 heeft besloten over te gaan tot vaststelling van de Verordening aansluitvoorwaarden riolering Geldrop-Mierlo 2015, onder gelijktijdige intrekking van de Verordening aansluitvoorwaarden riolering Geldrop-Mierlo 2004.
In de verordening zijn regels gesteld voor de aanvraag en realisatie, het beheer en het verwijderen van een aansluiting op de openbare riolering.
 
De door de raad van de gemeente Geldrop-Mierlo vastgestelde verordening treedt op basis van het bepaalde in artikel 142 van de Gemeentewet in werking op de achtste dag na de openbare bekendmaking.
De verordening ligt gedurende een aaneengesloten termijn van zes weken voor een ieder tijdens kantooruren en verder volgens afspraak ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis, Hofstraat 4 te Geldrop. Tegen betaling van de kosten is een fysiek exemplaar van de verordening beschikbaar.
 
Geldrop-Mierlo, 9 september 2015
Naar boven