Ontwerpbestemmingsplan ‘Plataanlaan e.o.’
Logo Valkenswaard
NL.IMRO.0858.BPplataanlaaneo-ON01 (bekendmaking artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening)
Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend dat met ingang van 10 september 2015 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Plataanlaan e.o.’ ter inzage ligt.
Plangebied
Het ontwerpbestemmingsplan Plataanlaan e.o. omvat een deel van de wijk Turfberg. Het plangebied wordt begrensd door de Acacialaan, Merendreef, Dennenlaan, De Els, De Smelen en de Bosstraat.
Het bestemmingsplan heeft als doel om de bestaande, feitelijke situatie te verankeren in een actuele regeling. Daarnaast is het bestemmingsplan bedoeld om in de gehele gemeente uniformiteit en rechtsgelijkheid in de bouw- en gebruiksmogelijkheden aan te brengen.
Procedure
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 10 september 2015 gedurende zes weken (tot en met 21 oktober 2015) ter inzage. Het plan is digitaal te raadplegen via de informatieschermen in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15, de website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Tevens ligt het bestemmingsplan ter inzage in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan de Hofnar 12 en in het dorpshuis in Borkel en Schaft.
Zienswijze
Tijdens de terinzagelegging van zes weken (10 september 2015 tot en met 21 oktober 2015) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te brengen bij de gemeenteraad van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard.
Ook is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijk Beleid en Projecten, cluster Ruimtelijke ordering, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083444.
Valkenswaard, 9 september 2015
Burgemeester en wethouders van Valkenswaard,
secretaris, burgemeester,
drs. R.F.W. van Eijck drs. A.B.A.M. Ederveen
Naar boven