Terinzagelegging ontwerpbesluiten Gasvoorziening Spijkweg 30
Logo Dronten
Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan Gasvoorziening Spijkweg 30 besluiten ter inzage liggen. Dit bestemmingsplan vervangt deels de nu geldende beheersverordening ‘Attractiepark en evenemententerrein Spijkweg 30’ en bevat een actuele regeling voor de bestaande gasdrukmeet- en regelstation en drie aanwezige hoge druk gastransportleidingen op het terrein Spijkweg 30.
De volgende ontwerp besluiten liggen ter inzage;
  • 1.
    Ontwerp bestemmingsplan "Gasvoorziening Spijkweg 30 (9130)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening;
  • 2.
    besluit tot het niet vaststellen van een exploitatieplan op grond van de Wet ruimtelijke ordening;
  • 3.
    besluit om het groepsrisico in het kader van externe veiligheid te aanvaarden conform de verantwoordingspragraaf.
U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien van 10 september tot en met 21 oktober 2015 bij de publieksbalie van het gemeentehuis.
De stukken zijn ook beschikbaar op:
Zienswijze
Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC  DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met mevrouw E. Tichelaar via telefoonnummer 14 0321.
De gemeenteraad dient binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn een besluit te nemen tot vaststelling van het plan.
Na vaststelling door de gemeenteraad ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.
Dronten, 9 september 2015.

Het college van Dronten,

secretaris, R. Kool;

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven