Ontwerp-omgevingsvergunning het realiseren van een camping aan de Oude Smeermaeserweg 4
Logo Maastricht
Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat de ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van een camping aan de Oude Smeermaeserweg 4 voor de duur van zes weken ter inzage wordt gelegd. Er wordt geen exploitatieplan opgesteld.
 
De aanvraag is ingeboekt onder dossiernummer 14-1459WB.
Deze ontwerp-omgevingsvergunning omvat ondermeer een ontwerp-projectafwijkingsbesluit.
 
Ter inzagelegging
Met ingang van 11 september 2015 ligt de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken tijdens openingsuren gedurende zes weken ter inzage bij het gemeenteloket (zie rubriek GemeenteLoket).
Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:
De bronbestanden zijn beschikbaar via:
Daarnaast is de omgevingsvergunning/PAB te raadplegen op de gemeentelijke website:
 
Schriftelijke zienswijzen
Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling reageren op deze ontwerp-omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Tevens kunnen schriftelijke zienswijzen digitaal worden gestuurd naar post@maastricht.nl onder vermelding van 'Aan het College van burgemeester en wethouders, zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning het realiseren van een Camping Oude Smeermaeserweg 4, voorzien van de naam, adres, dagtekening, handtekening en de motivering.
 
Mondelinge zienswijzen
U kunt ervoor kiezen om in plaats van een schriftelijke zienswijze een mondelinge zienswijze in te dienen. Wij bieden u hiervoor de gelegenheid op dinsdag 13 oktober 2015 van 09.00 uur tot 11.00 uur of op donderdag 15 oktober 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Als u van de gelegenheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u om 24 uur voor de dag van uw keuze contact op te nemen met dhr. H. Goessen telefoonnummer 043-3504565 voor het maken van een afspraak binnen bovengenoemde dagen en tijdstippen. Het gesprek zal plaatsvinden in het gemeentekantoor, Mosae Forum 10.
 
Maastricht, 10 september 2015

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De secretaris, P.J. Buijtels, De Burgemeester, J.M. Penn-te Strake

Naar boven