Gemeente Borger-Odoorn, Exloo, Ontwerp Bestemmingsplan Buitengebied, Valtherweg 37 te Exloo.
Logo Borger-Odoorn
Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, Valtherweg 37 te Exloo’ van 10 september tot en met 21 oktober 2015 ter inzage ligt.
In dit plan worden de bestaande voorzieningen en functies vastgelegd. Daarbij wordt een receptieruimte ingericht in de bestaande werkloods evenals het gebruik van het centrumgebouw als 'slechtweer'voorziening, met op de verdieping 12 kamers voor recreatief nachtverblijf. Tevens wordt het bestaande campingterrein aan de oostzijde uitgebreid. Het bestaande aantal van 60 kampeerplaatsen blijft daarbij gelijk, maar er wordt de mogelijkheid geboden om ruimer te kamperen.
Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op
Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.
Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.
Naar boven