Bestemmingsplan “Geluidverkaveling industrieterrein De Mars”, gemeente Zutphen
Logo Zutphen
Burgemeester en wethouders van Zutphen maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat zij het volgende bestemmingsplan aan het voorbereiden zijn:
Bestemmingsplan “ Geluidverkaveling industrieterrein De Mars
Het bestemmingsplan ziet op het vastleggen van de geluidverdeling aan bedrijven op het gezoneerde deel van het industrieterrein De Mars (inclusief Fort de Pol). Het gezoneerde terrein bestaat in grote lijnen uit het gebied ten noorden van de industriehaven en de Industrieweg tot in het noorden met Fort de Pol en ten westen 100 meter van de spoorlijn Zutphen - Zwolle.
Een aantal bedrijfspercelen aan de zuidkant van de Industrieweg behoren eveneens tot het gezoneerde industrieterrein met als westgrens de Marsweg en Jutlandstraat en als westgrens de Hermesweg waarbij tot ca. 100 meter ten noorden van de Gerritsenweg de zuidgrens aangehouden wordt.
Procedure
Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt gemeld dat over dit voornemen nu nog geen zienswijzen naar voren kunnen worden gebracht. Evenmin zullen stukken ter inzage worden gelegd en/of worden onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.
Het ontwerpbestemmingsplan zal naar verwachting oktober of november 2015 ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in de Staatscourant, de Zutphense Koerier, het digitale gemeenteblad (via www.overheid.nl) en op de gemeentelijke website. In die betreffende kennisgeving wordt aangegeven wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden op het ontwerpbestemmingsplan.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact via telefoonnummer 14 0575.
Zutphen, 2 september 2015
Burgemeester en wethouders van Zutphen
Naar boven