Verleende omgevingsvergunning Breesegge 3, Bornerbroek
Logo Almelo
Voor de locatie Breesegge 3 te Bornerbroek is een omgevingsvergunning met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 van de Wabo verleend (bouw wasplaats en verplaatsen van een kapschuur).
Inzien omgevingsvergunning
De verleende omgevingsvergunning (NL.IMRO.0141.OM00005-OM31) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 september 2015 tot en met 13 oktober 2015 ter inzage:
  • bij de publieksbalie van de sector Klant Contact Centrum (centrale hal op de begane grond aan de Haven Zuidzijde 30 te Almelo);
  • via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;
  • via www.ruimtelijkeplannen.nl
Beroep vaststelling en eisen beroepschrift
Belanghebbenden die het niet eens zijn met bovenstaande beschikking en tegen het ontwerpbesluit zienswijzen hebben ingediend kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.
Voorlopige voorziening
Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de verleende beschikking. De vergunninghouder mag na afloop van de termijn voor het instellen van beroep het vergunde plan uitvoeren. Als u dit wilt beletten, moet u een gemotiveerd verzoek sturen aan Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.
 
Naar boven