Gemeente Nijkerk –ontwerp exploitatieplan Doornsteeg fase 1a
Logo Nijkerk
Burgemeester en wethouders van de Gemeente Nijkerk maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet Bestuursrecht bekend dat het ontwerp exploitatieplan Doornsteeg fase 1a ter inzage komt te liggen.
Doornsteeg fase 1a heeft betrekking op de als eerste te ontwikkelen gronden in de te realiseren woonwijk Doornsteeg in Nijkerk. Om woningbouw planologisch mogelijk te maken is eerder het bestemmingsplan Doornsteeg, fase 1a in procedure gebracht. In het plangebied heeft de Gemeente Nijkerk niet alle gronden in eigendom. Op grond van de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht de kosten te verhalen op de grondeigenaren in het gebied. Hiertoe is het exploitatieplan Doornsteeg fase 1a opgesteld.
Inzage
Het ontwerp exploitatieplan ligt met ingang van donderdag 3 september 2015 tot en met woensdag 14 oktober 2015 ter inzage. De stukken zijn in te zien in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.
Daarnaast is het exploitatieplan digitaal te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.EP0001-0001. Via www.nijkerk.eu (Ruimtelijke plannen) is het ontwerp exploitatieplan eveneens te raadplegen.
Zienswijzen
Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze digitaal (wat de voorkeur heeft) schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een digitaal formulier onder de publicatie van het ontwerp exploitatieplan. Schriftelijke zienswijzen dient men te richten aan de gemeenteraad van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge zienswijzen in te brengen kan tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling via 14 033.
 
 
 
Nijkerk, 2 september 2015

Naar boven