Ontwerpbestemmingsplan gemeente Baarn, “Wellnesscentrum Drakenburgergracht”
Logo Baarn
Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat vanaf vrijdag 4 september tot en met donderdag 15 oktober 2015 het ontwerpbestemmingsplan “Wellnesscentrum Drakenburgergracht” voor zienswijzen ter inzage ligt.
Inhoud bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch juridisch kader waarbinnen het mogelijk is om een hoogwaardig wellnesscentrum te realiseren op de percelen Oud Eemnesserweg 1a en 3 nabij de aansluiting met de Zandheuvelweg te Baarn.
Wilt u het bestemmingsplan inzien?
Het ontwerpbestemmingsplan “Wellnesscentrum Drakenburgergracht” is samen met de bijbehorende bijlagen digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.baarn.nl via de snelkeuze “bestemmingsplannen”. Hier kunt u bij de ter inzage liggende plannen het ontwerpbestemmingsplan “Wellnesscentrum Drakenburgergracht” selecteren. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0308.000060-ON01. De directe link om het plan via deze site te bereiken is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.000060-ON01. Inzien van het bestemmingsplan is daarnaast mogelijk in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur) of door een afspraak te maken bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.
Wilt u een zienswijze indienen?
Gedurende de termijn van terinzagelegging van vrijdag 4 september tot en met donderdag 15 oktober 2015 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan “Wellnesscentrum Drakenburgergracht” indienen kan:
  • -
    schriftelijk bij de gemeenteraad van Baarn, postbus 1003, 3740 BA Baarn;
  • -
    mondeling door contact op te nemen met mevrouw M. Aberson-Vlassenrood (035 -54 81 896) of per mail Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl.
V erdere procedure
Nadat de termijn voor het indienen van zienswijzen is verstreken wordt bekeken of naar aanleiding van ingediende zienswijzen het plan aangepast dient te worden. De gemeenteraad neemt een besluit over de beantwoording van de zienswijzen en over het vaststellen van het bestemmingsplan. Nadat het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep treedt het plan in werking. Indien geen beroep wordt ingesteld is daarmee de procedure afgerond.
Naar boven