Vastgesteld wijzigingsplan IJsselbos-West
Logo IJsselstein
Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat vanaf 3 september 2015 gedurende zes weken het besluit tot het gewijzigd vaststellen van het bet wijzigingsplan IJsselbos-West (identificatienummer NL.IMRO.0353.201407IJsselbos-Vg01) ter inzage ligt.
Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen zijn opgenomen in hoofdstuk 3.4 Wijzigingen van de nota van zienswijzen, welke onderdeel uit maakt van het vaststellingsbesluit.
Het gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan kan met ingang van de dag na deze publicatie worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl of www.ijsselstein.nl, of in het Klantcontactcentrum in het stadhuis.
Beroep
Tegen het gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan IJsselbos-West kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van beroep. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schorst de werking van het besluit tot dat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening daags na afloop van de beroepstermijn in werking.
Naar boven