Wabo, uitgebreide procedure, beschikking
Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bekend dat zij een omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft verleend.
 
Het betreft een vergunning voor het gebruiken van een steiger met bijbehorende gronden en het realiseren van een opslag nabij het gebouw Sluiseiland 63 te IJmuiden.
 
Provinciale Staten van Noord-Holland hebben op 29 juni 2015 aanvragen om omgevingsvergunning voor activiteiten ter verwezenlijking van het project Zeetoegang IJmond aangewezen als categorieën van gevallen zoals bedoeld in artikel 6. 5, derde en vierde lid, van het Besluit omgevingsrecht, waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen is vereist.
 
Aanvrager: Visserij Service Nederland
Zaaknummer: 40647
 
Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpbeschikking. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.
 
Inzage
De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en bij:
- provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem;
- de Klantenservice van het stadhuis van Velsen, Dudokplein 1 te IJmuiden
 
Heeft u een vraag over deze procedure dan kunt u gebruik maken van het contactformulier onder: http://www.odnzkg.nl/contact/contact/. Er wordt dan contact met u opgenomen.
 
Beroep
Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.
 
Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u beroep instelt.
 
Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.
 
U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van het verzoek en het beroep worden griffiekosten in rekening gebracht.
 
Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u kosteloos de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ bestellen via telefoonnummer 1400 (lokaal tarief) of downloaden van deze site: http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/publicaties-pb51/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid.html.
 
 
Naar boven