Ontwerp bestemmingsplan Sneek Harinxmaland Fase 1d
Logo Súdwest Fryslân
Burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan Sneek Harinxmaland Fase 1d hebben voorbereid.
 
Inhoud
Het bestemmingsplan Sneek Harinxmaland Fase 1d betreft het faciliteren van een woongebied ten behoeve van maximaal 49 woningen aan de noordkant van Sneek. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door Fase 1a Harinxmaland (woningbouw). Aan de westzijde vormt het landelijk gebied de begrenzing. Aan de noordzijde grenst het plangebied aan de Oerdyk en het fiets/voetpad met een brug over de Swette. Aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door de Swette.
 
In het ontwerpbestemmingsplan zijn tevens beeldkwaliteitscriteria opgenomen. Hieraan zal de Welstandscommissie toetsen bij het indienen van concrete bouwplannen.
 
Ter inzage
Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang van 4 september 2015 tot en met 15 oktober 2015 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.
 
Het ontwerp is ook te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ inwoners/bouwen, verbouwen/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl
Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2015oostBPharinx1d-ontw
 
Reageren
Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen en/of een inspraakreactie op de beeldkwaliteitscriteria indienen. Uw zienswijze en/of inspraakreactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.
Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met B. de Jong van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, via het algemeen telefoonnummer 140515.
 
Naar boven