Onherroepelijk bestemmingsplan hoek Maastraat-Pastoor Geenenstraat te Baarlo
Logo Peel en Maas
Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en besluit hogere waarden hoek Maasstraat-Pastoor Geenenstraat, vastgesteld door de gemeenteraad op 16 juni 2015, onherroepelijk is geworden met ingang van 6 augustus 2015.
Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 
Inhoud bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt op de hoek van de Maasstraat en de Pastoor Geenenstraat in Baarlo (ook wel Het Hof genaamd). De ontwikkeling voorziet in de realisatie van 18 grondgebonden levensloopbestendige woningen. Het beeldkwaliteitsplan bestaat uit een beschrijving van de sfeer, referentiebeelden en toetsingscriteria van het bouwplan. Met dit beeldkwaliteitsplan wordt de voorgestane ruimtelijke kwaliteit van dit gebied gewaarborgd. Binnen het plangebied van bovengenoemd bestemmingsplan wordt de bouw van woningen aan de Maasstraat mogelijk gemaakt, waarbij de geluidsbelasting boven de voorkeurswaarde van 48 dB zal uitkomen.
 
Inzien bestemmingsplan
Het onherroepelijke bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan besluit hogere waarden, raadsbesluit en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:  
  • 1.
    Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0116-VG01;
  • 2.
    Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl à Inwoners à Actueel à Bekendmakingen;
 

Panningen, 3 september 2015

Naar boven