Ontwerp-bestemmingsplan “Geurts van Bergen, Nijmeegseweg 27 Gennep”
Logo Gennep
Beheersmaatschappij Geurts van Bergen B.V. is voornemens om op het perceel Nijmeegseweg 27 te Gennep een magazijn, een shop/expeditieruimte en een showroom voor keukens en sanitair te realiseren. Deze ontwikkelingen passen niet binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Kern Ottersum 2011”. De gemeente Gennep wil haar medewerking aan deze ontwikkelingen verlenen. Daarvoor is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld.
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan “Geurts van Bergen, Nijmeegseweg 27 Gennep” met bijbehorende stukken ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 3 september 2015 zes weken voor een ieder ter inzage. De stukken zijn in te zien in het gemeentekantoor aan het Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep, tijdens de openingstijden van de Poort van Gennep. Voor inzage buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak gemaakt worden.
Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:
De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://ro-online.robeheer.nl/0907/
Reageren
Gedurende de periode van terinzagelegging (tot en met woensdag 14 oktober 2015) kan een ieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Geurts van Bergen, Nijmeegseweg 27 Gennep’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.
Gennep, 2 september 2015
Burgemeester en wethouders van Gennep
Naar boven