Onherroepelijk bestemmingsplan De Parken, Indische buurt en Beekpark, Apeldoorn
Logo Apeldoorn
De gemeenteraad heeft op 18 december 2014 bestemmingsplan De Parken, Indische buurt en Beekpark vastgesteld. Op 19 augustus 2015 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State uitspraak gedaan naar aanleiding van de beroepen die zijn ingesteld tegen het bestemmingsplan. De Raad van State heeft naar aanleiding van de ingestelde beroepen de evenementenregeling voor het Oranjepark vernietigd. Voor het overige is het vastgestelde plan in stand gebleven.
Door deze uitspraak is het bestemmingsplan op 19 augustus 2015 onherroepelijk geworden.
De Raad van State heeft de gemeente ook opgedragen om ervoor te zorgen dat de uitspraak wordt verwerkt in het elektronisch vastgestelde plan dat te raadplegen is op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan zoals dat is aangepast naar aanleiding van deze uitspraak heeft de identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1131-vas2.
De uitspraak, de naar aanleiding van de uitspraak aangepaste versie van het bestemmingsplan én het bestemmingsplan zoals dat oorspronkelijk door de gemeenteraad is vastgesteld zijn te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage.
Het bestemmingsplan ligt ook in het stadhuis ter inzage. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het digitale bestemmingsplan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis.
Apeldoorn, 2 september 2015
Naar boven