Ontwerpbestemmingsplan 1e partiele herziening Dorpskernen, Bos en Water, Haastrecht
Logo Krimpenerwaard
Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 1e partiele herziening Dorpskernen, Bos en Water, Haastrecht met ingang van woensdag 2 september 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt.
In dit bestemmingsplan wordt het bouwvlak vergroot zodat drie extra rijwoningen gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast zijn er nog twee verkavelingsdetails aangepast.
Stukken inzien.
De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor Stolwijk. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl -> inwoners -> bestemmingsplannen Krimpenerwaard (bouwen en verbouwen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1505DK003-ON01.
Voor het inzien van de stukken op het gemeentekantoor of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandeld ambtenaar door contact op te nemen met het Klanten Contact Centrum via het telefoonnummer 14 0182.
Zienswijze indienen.
Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk.
Naar boven